Ariston Hotell

boka hotell på LidingöAriston Hotell är ett ganska litet 3-stjärnigt hotell som ligger mitt på Lidingö i området vid Centrum och kyrkan, endast 15 minuter från Stockholm city. Detta hotell ligger på den underbara ön Lidingö, 8 kilometer från Stockholm city. Det erbjuder gratis Wi-Fi och parkering och bekväm tillgång till kollektivtrafik och rum med satellit-TV.hotell lidingö

Hotellet ligger i en före detta spårvagnshall. Ariston hotells rum har stora sängar, kylskåp samt en sittgrupp och skrivbord. Några rum har även en platt-TV och en balkong.

En mängd olika restauranger och butiker finns i Lidingö centrum, en 15-minuters promenad från Ariston. Gästerna kan njuta av rabatterade priser på Friskis & Svettis gym som ligger i samma byggnad.

Personalen på Hotell Ariston rekommenderar gärna attraktioner och platser att besöka. Den magnifika Ekholmsnäs golfbana är endast 5-minuters transport med bil från hotellet. Busshållplatsen Hersbyholm finns endast 150 meter från hotellet så du har alltid ett miljövänligt transportmedel nära till hands.

Nackdelen med att bo på hotell på Lidingö är att det som bekant ligger lite isolerat. Du anländer ju förmodligen till Stockholm via någon av stadens flygplatser eller med buss eller tåg till centralstationen. Visst kan du åka kommunalt till Lidingö genom att ta den röda linjen till Ropsten. Väl där byter du till Lidingöbanan som tar dig över bron till vackra Lidingö. Vill du ta dig lite bekvämare till Lidingö rekommenderar vi att du väljer en hyrbil. Sök på hyrbilar.eu så kommer du definitivt hitta en hyrbil som passar för din resa till Lidingö så tar du dig snabbt och bekvämt fram till Ariston Hotell.

Klicka här för att se mer bilder på hotellet.