Lidingöloppet

Lidingöloppet är utan tvekan en utmaning för de flesta människor oavsett vilket avstånd du väljer att köra. Oavsett om du vill förbättra din tid från förra året, springa snabbare än din granne, ta dina första steg i jogging eller ens försöka Lilla Lidingöloppet för första gången, våra 47 års erfarenhet säger oss att detta kan vara din största utmaning hittills. Den främsta kategorin är 30 km, men det finns kategorier för alla åldrar och många olika avstånd.

Boka hotell nära Lidingöloppet

Hotell på Lidingö måste du boka i god tid om du ska hitta något ledigt rum i samband med Lidingöloppet och du gör det enklast via sökrutan här till höger. Oavsett om detta är din första gång som deltagare i Lidingöloppet, eller om du har kört det flera gånger är det alltid bra med en liten guide till information som är användbar för en besökare till Lidingöloppet.Lidingöloppet

Lidingö ligger 6 km från centrala Stockholm med enkel transport via tunnelbana och gratis bussar från tunnelbanestationen Ropsten hela vägen ut till Lidingöloppet. Gör det mesta av din vistelse medan du är här och arrangören har placerat Lidingöloppet på en lördag så att du kan se sevärdheter runt Stockholm på söndag, men glöm inte att Lidingöloppet har något för hela familjen. Om hellre vill bo på hotell i Stockholm så rekommenderar vi ett besök på www.hotell-stockholm.nu.

Konkurrenter är seedade enligt resultat från det föregående året, eller en beräknad gångtid relaterad till presenterade resultat från andra tävlingar.

Om du vill ändra din startgrupp har du möjlighet att göra detta genom att skicka ett brev till Lidingöloppets kontor och ange tidigare tävlingsresultat på avstånd från 10 km och uppåt, vilka inte får vara mer än 2 år gamla. Du måste göra det innan den 25 augusti.